Skip to content
Een van de exposerende kunstenaars: Bo Deurloo. Fotocredit: PR

De drie aanstormende kunstenaars: Dit weekend nog in de Molen bij Kunstkring Wassenaar

Tom Rietveld
16 maart 20242 minute read

Dit weekend kunt u nog werk bezichtigen van drie aanstormende kunstenaars in de Molen bij Kunstkring Wassenaar.

Jelle Snijders

‘Op dit moment focus ik mij op het medium schilderen. Mijn focus ligt op het schilderen op zichzelf en op de verkenning van het medium, waarbij het onderwerp slechts een excuus is om te beginnen met schilderen. In de expositie ‘Maan Roos Vis’ heb ik een selectie van werken tentoongesteld die op de grens van abstract en figuratief zitten. Ik ben erg geïnspireerd door motieven uit Belgische stripboeken en de alledaagse werkelijkheid. Ik probeer in mijn werken de grens tussen ernst en humor te verkennen.’

Bo Deurloo

Bo Deurloo zijn werk gaat over het uitvoeren van de actie schilderen. In dit proces ondervind hij fouten of zogeheten problemen die voor nieuwe oplossingen en ideeën zorgen. Een soort zoektocht door oorzaak en gevolg. Dit resulteert in schilderijen met terugkomende thema’s en stijlen waarin de vraag centraal ligt wat het creëren van kunst nu eigenlijk betekent Waarom maken wij dat, kunst? En hoe doe je dat, kunst maken?

Raymond van den Bos

Raymond van den Bos’ werk onderzoekt de kracht van associatie in een tijd waar we altijd met alles tegelijk in contact zijn. De toegankelijkheid die ons nu word aangeboden door middel van bijvoorbeeld technologische innovaties zorgt ervoor dat er geen verschil gezien kan worden in kwaad of goed, lelijk of mooi, heilig of onheilig. het werk geldt als een reflectie hier op. De kleuren in de schilderijen nemen allemaal een soort persoonlijkheid aan om dit idee te vertalen.

Tags

Drie aanstormende kunstenaarsExpositieGalerie in de MolenKunstgroep WassenaarMaan Roos VisWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top