Skip to content
Rick Hibbert. Fotocredit: PR

Topper tijdens de lentemarathon in Amstelveen

Loopgroep de Wassenaarse Slag
18 maart 202438 second read

Wat zijn we trots op onze lopers van Loopgroep de Wassenaarse Slag. Nadat vorige week 10 maart meerdere lopers mooie tijden hebben neergezet op zowel de 10 km als de 21 km tijdens de CPC in Den Haag, was zondag 17 maart Rick Hibbert de absolute topper tijdens de lente marathon in Amstelveen. Met een persoonlijk record heeft hij de marathon gelopen in een tijd van 3 uur 7 minuten. Gefeliciteerd met deze superprestatie!

Ook zin om te gaan bewegen? Lijkt het je leuk om in groepsverband te hardlopen? Sluit je aan bij de gezelligste loopgroep van Wassenaar! Stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl voor meer informatie en meld je aan! Kijk op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep. De eerste maand loop je gratis mee.

Tags

Bewegen in WassenaarGezelligheidHardlopenLentemarathonLidmaatschapLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top