Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Tekeningenactie opschoondag groot succes; kom 23 maart naar de prijsuitreiking!

19 maart 20242 minute read

In aanloop naar de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart 2024 heeft gemeente Wassenaar een tekeningenwedstrijd georganiseerd voor kinderen tot en met 12 jaar. De tekening moet winkelend publiek laten nadenken over zwerfafval. 

Veel mooie tekeningen

Met dank aan de Schooladviesdienst zijn ook alle scholen binnen de gemeente benaderd. We hebben 43 tekeningen binnengekregen, heel veel dank daarvoor!

Meer dan de helft van de tekeningen zijn afkomstig van de Nutsschool uit Wassenaar. Vanwege het grote aantal tekening van de Nutsschool krijgen deze kinderen een aparte prijsuitreiking op school. De winnende tekening wordt een sticker op de afvalbakken op het schoolplein. 

Het was voor de commissie haast een onmogelijke taak om de mooiste tekening uit te kiezen. Daarom hebben we 3 winnaars gekozen die een prijzenpakket en een sticker op de openbare prullenbakken verdienen. De overige deelnemers ontvangen natuurlijk ook nog een kleine prijs als dank voor hun deelname.  

Kom naar de prijsuitreiking op zaterdag 23 maart!

Op zaterdag 23 maart om 11:00 onthult wethouder Laurens van Doeveren de winnende tekeningen en reiken we de prijzen uit. U vindt ons kraampje aan de Langstraat 37. Na de onthulling starten we een gezamenlijke afvalopruimactie om de winkelstraten op te schonen. De gemeente stelt hiervoor afvalgrijpers en zakken ter beschikking.

Wij hopen jullie dan te zien!

Tags

GemeenteOpschoondagPrijsuitreikingTekeningenactieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top