Skip to content
Op 17 april laat Sjaak Bral in De Warenar zijn licht schijnen over ondernemen in het algemeen en Wassenaar in het bijzonder. Alle ondernemers uit het dorp zijn welkom. Fotocredit: PR

Ondernemerstheater met Sjaak Bral op 17 april in De Warenar

Ondernemend Wassenaar
20 maart 202459 second read

Ondernemend Wassenaar (OW) nodigt alle in Wassenaar woonachtige en/of werkzame ondernemers (met partners) uit voor een speciale voorstelling met de bekende Haagse conferencier en columnist Sjaak Bral op woensdagavond 17 april in De Warenar op Kerkstraat 75. De zaal gaat open om 19.30 uur voor een drankje vooraf. De voorstelling begint om 20 uur.

Tijdens de voorstelling zal Sjaak, als cultureel ondernemer gedurende een uur zijn licht laten schijnen over ondernemen in het algemeen en Wassenaar in het bijzonder. Ondernemend Wassenaar is heel benieuwd, hoe deze bekende buitenstaander met een scherpe blik en veel humor tegen ondernemen in ons dorp aankijkt en heeft hem natuurlijk de eigen ideeën daarover ingefluisterd. Na afloop van Sjaaks conference kan daarover met elkaar onder het genot van drankjes en hapjes gezellig worden nagepraat tot 22.30 uur.

De avond vormt voor ondernemers, die nog geen lid zijn een uitgelezen mogelijkheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met Ondernemend Wassenaar. Hen wordt wel gevraagd zich zo spoedig mogelijk (uiterlijk 13 april) per email naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl aan te melden. Vermeld daarin de naam van het bedrijf en de namen van de personen (max. 2) die komen. Op www.ondernemendwassenaar.nl introduceert Sjaak zichzelf in een kort filmpje.

Tags

Ondernemend WassenaarOndernemerstheaterSjaak BralTheater de WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top