Skip to content
Fotocredit: Politie Wassenaar

Twee verdachten aangehouden na beroving met geweld

Politie Wassenaar
20 maart 20242 minute read

De politie heeft zondag 17 maart twee Hagenaars van 15 jaar aangehouden op verdenking van diefstal met geweld. Het slachtoffer, een 15-jarige jongen uit Wassenaar, werd beroofd van zijn telefoon en werd daarbij meerdere keren geslagen.

De Wassenaarder en een vriend liepen zondag 17 maart rond 17.30 uur over de Van Oldebarneveltweg naar de bushalte toen zij op de brug een groep jongeren passeerden. De twee vrienden wachtten op de bus toen het slachtoffer rond 17.40 uur plotseling werd aangevallen.

Geslagen en beroofd

De Wassenaarder zag drie jongens die hij kort daarvoor was tegengekomen op de brug. Twee van de drie jongens sloegen hem en gingen er vandoor toen een automobilist langsreed en naar de jongens riep. De Wassenaarder zag later dat hij beroofd was van zijn telefoon. De politie werd gealarmeerd waarna er in de omgeving werd gezocht naar de drie verdachten. Twee van hen werden korte tijd later aangehouden op de Gravestraat.

Getuigen gezocht

Het slachtoffer liep letsel op in zijn gezicht en moest zich onder behandeling stellen van een arts. De recherche doet nog onderzoek naar de derde jongen en heeft de twee verdachten in verzekering gesteld. Zij worden nog verder verhoord. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken wordt gevraagd zich te melden via 0900–8844 of anoniem via 0800–7000.

Fotocredit: politie Wassenaar

Tags

Beroving met geweldGetuigenoproepPolitieVan OldebarneveltwegWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top