Skip to content
Het nieuwe coachduo bij HGC: David van Ass (links) en Floris van der Linden. Fotocredit: Hockeyfoto.nu/Bart Scheulderman

Coachwissel bij HGC Heren 1

26 maart 20242 minute read

Het bestuur van Hockeyclub HGC heeft vorige week donderdag besloten tot een coachingswissel bij het Heren 1 team die met onmiddellijke ingang heeft plaatsgevonden. Bram Lomans, de huidige coach, en zijn assistent, Sonja Thomann, hebben hun functies neergelegd. Dat meldt de club op haar website.

HGC Heren 1 bezet in de hoofdklasse de 10e plek op de ranglijst (van in totaal 12 ploegen). De club is ‘vastbesloten om ervoor te zorgen dat Heren 1 dit seizoen op een positieve manier afmaakt en volgend jaar met een nieuwe koers en nieuw elan in de hoofdklasse speelt’, zo laat de club weten.

Voor het vervolg van dit seizoen sorteert HGC alvast voor op deze nieuwe koers en zijn oud-Heren1 spelers Floris van der Linden en David van Ass bereid gevonden om samen vanaf nu de coaching van het team op zich te nemen. Het trainersduo gaat dat ook doen in seizoen ‘24-‘25. Floris maakte de eerste helft van dit seizoen onderdeel uit van de technische begeleiding.

Bestuurslid Tophockey Mark van Loon over de coachingswissel: “Soms moeten er ingrijpende besluiten genomen in het belang van de toekomst. En natuurlijk doet het pijn om HGC’ers met een dergelijke staat van dienst deze mededeling te moeten doen. Ze hebben in een moeilijke periode moeten werken en ik spreek dan ook mijn oprechte dank uit aan Bram en Sonja voor hun grote inzet”.

Tags

CoachingswisselHeren 1HGCHockeyWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top