Skip to content
Fotocredit: Atelier Ellen

De Kracht van Kunst

Atelier Ellen
26 maart 20242 minute read

Twee jaar geleden, op 1 april 2022, vierde ik de 21e verjaardag van mijn atelier. In de tussentijd is er veel gebeurd dat het vieren meer dan waard is. En dat doe ik met vrienden, cursisten en buurtgenoten. En hopelijk met jou!

Mijn atelier is steeds weer de plek van bijzondere ontmoetingen. Een plek waar mensen zich vrij voelen, waar vriendschappen bloeien en lessen worden geleerd.

Zoals laatst de familie die op de 75e verjaardag van de pater familias met z’n zessen samen één groot doek maakten. Of de arts die regelmatig de hectiek ontvlucht tijdens een middag vrij schilderen. Of de coach die tijdens een workshop het atelier ontdekte als creatieve omgeving voor groepssessies. En de vele vrienden- en vriendinnengroepen die hier samen hun eigen kunst komen creëren.

Ik ben op mijn plek in Wassenaar Kerkehout, naast het buurtcentrum, met de buurtbewoners. Ervaar met mij hoe fijn het is om de kunst onderdeel te laten zijn van het dagelijks leven en er tegelijk samen uit te stappen. Om de vrijheid te genieten van het creëren. Kunst geeft handen en voeten aan de magie van het leven!

Ik vertel je graag over de mogelijkheden van een persoonlijke workshop. Eenmalig of meerdere middagen, precies zoals jij het wil. Geef je de workshop liever cadeau, goed idee, ik doe mee!

Het is tijd om de deur wagenwijd open te zetten voor nieuwe ontmoetingen. Ik nodig je graag uit voor een feestelijke Hightea op 2e Paasdag in mijn atelier.

Atelier Ellen

1 april 2024 – 14.00 – 16.00 uur

Graag tot dan,

Ellen

PS:

Op 6 april verzorgt therapeute Christine Wagner een eendaagse workshop Bodytalk Acces Training in Atelier Ellen. Ze leert je vijf technieken om lichaam en geest weer in balans te brengen. Voor meer informatie en inschrijving, bezoek haar website.

Tags

21e verjaardagAtelier EllenHigh TeaWassenaarWassenaar KerkehoutWorkshops
Gerelateerde artikelen
Back To Top