Skip to content
Fotocredit: VCW

NL Doet zorgt voor veel bedrijvigheid in Wassenaar

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
27 maart 202440 second read

Wat een prachtige dagen waren het voor NL Doet. Onze consulentes Hanneke en Mabel gingen op pad en maakten een fotoverslag van dit evenement in Wassenaar. Zo werd de pluktuin weer flink onder handen genomen door de buurtvereniging.

Werd de tuin van De plataan weer klaar gemaakt voor de zomer. Deed Stichting Florence een puzzeltocht met bewoners door de wijk en werd er een nieuw hek geplaatst bij de kinderboerderij. Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar kwamen de Burgemeester L. de Lange en wethouder R. Zoutendijk langs om te helpen en de handen uit de mouwen te steken voor de Kledingmarkt.

Deze en vele andere projecten werden mogelijk gemaakt door het Oranjefonds. Doe jij volgend jaar ook mee aan NL doet? Met je team van werk, met je vriendengroep of alleen, het kan allemaal!

Fotocredit: VCW

Tags

NL DoetVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top