Skip to content
Fotocredit: SMOW

Regeling maatschappelijke participatie

28 maart 202445 second read

Inwoners van Wassenaar met een laag inkomen uit werk of uitkering van bijvoorbeeld AOW, UWV of de bijstand kunnen de regeling maatschappelijke participatie aanvragen. Dit is bedoeld voor sociale, culturele en sportieve activiteiten. Het is een vast bedrag van €205,- per volwassene en kind (tot 18 jaar) per kalenderjaar bij een maximaal inkomen van 110% van de bijstandsnorm. Bij een maximaal inkomen tussen de 110% en 130% krijgt u per kind 50% van €205,-.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden voor het in aanmerking komen van de regeling op: https://www.lv.nl/regeling-maatschappelijke-participatie of bel met de gemeente 14070 optie 2.

Als u hulp nodig heeft bij het aanvragen, komt u dan naar het inloopspreekuur van de Formulierenbrigade op woensdag van 9.45 – 12.00 uur. De formulierenbrigade is bij SMOW in het van Heeckerenhuis, van Heeckerenstraat 2. Neem altijd DigiD en andere inloggegevens mee zoals bankgegevens. Onze hulp is gratis en voor iedereen.

SMOW is onderdeel van het Sociaal Team Wassenaar

Tags

Regeling Maatschappelijke ParticipatieSMOWSociaal Team WassenaarStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top