Skip to content
Fotocredit: PR

Pasen in Wassenaar centrum!

Centrummanagement/Winkels in Wassenaar
29 maart 202455 second read

Morgen, zaterdag 30 maart wordt het centrum van Wassenaar omgetoverd tot een vrolijk paasparadijs! De eerste Puur Natuur Markt van het jaar staat gepland, waar bezoekers kunnen genieten van biologische en streekproducten. Voor de kinderen zijn er weer de grote zeepbellen, ‘Bubbles Without Borders’, die aandacht trekken en verwondering brengen. Maar dat is niet alles!

Twee vrolijke Paashazen zullen met een fotograaf door het centrum dwalen, klaar om de paasvreugde vast te leggen. Niet alleen kunnen bezoekers met hen op de foto, maar ze kunnen ook genieten van lekkere eitjes die worden uitgedeeld. De gemaakte foto’s zullen op de sociale media kanalen van Wassenaar worden geplaatst (Facebook: Winkelen in Wassenaar en Instagram: winkels_in_wassenaar). De twee foto’s met de meeste ‘likes’, ontvangen een mega paasverrassing in de vorm van een cadeaumand, gevuld door onze centrumwinkeliers. Om alles gemakkelijk te maken, ontvangen de deelnemers bij het maken van de foto een kaartje met daarop de spelregels en links naar de relevante pagina’s.

Het belooft een hele gezellig en smakelijke dag te worden met een vleugje Paasvreugde voor het hele gezin!

Tags

CentrummanagementPaasactiesPasen in Wassenaar CentrumPuur Natuur MarktWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top