Skip to content
Fotocredit: Filmhuis Wassenaar

Speciale familievoorstelling tijdens Paasweekend: Wish

Bibliotheek Voorschoten - Wassenaar
30 maart 202435 second read

Wish speelt zich af in het magische koninkrijk Rosas en vertelt het verhaal van Asha, een optimist met scherpe humor die veel geeft om haar gemeenschap. Wanneer Asha zich op een moment van nood naar de hemel wendt en een wens doet, wordt haar smeekbede beantwoord door een kosmische kracht – een kleine bal gevuld met grenzeloze energie die Star wordt genoemd. Asha en Star nemen het op tegen de meest geduchte vijanden om haar gemeenschap te redden. Ze bewijzen dat wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van een moedig persoon samengaat met de magie van de sterren.

Bestel tickets

Tijden

Zondag 31 maart: 12.30 uur

Maandag 1 april: 15.00 uur

Bekijk de trailer:

Tags

Bibliotheek Voorschoten WassenaarFamilievoorstellingFilmhuis WassenaarPaasweekendWassenaarWish
Gerelateerde artikelen
Back To Top