Skip to content
Fotocredit: Rksv Blauw Zwart

Blauw-Zwart sponsor in de Spotlight: RuLo

Carl Verburg
31 maart 20242 minute read

Voor de ‘Sponsor in de Spotlight’ is Carl Verburg deze keer langs geweest bij Michael Ruijgrok van de Firma RuLo met een heerlijk kaaszoutjes assortiment van bakkerij Niek Kaptein.

Wat heeft u ertoe gebracht om sponsor te worden van onze voetbalvereniging? Wat trekt u aan in de wereld van het voetbal? 

Henk Bos is een hele goede zakenrelatie van ons en die heeft ons daarvoor enthousiast gemaakt, ook mijn compagnon Marcel Lommerse die heeft 2 kinderen die voetballen op Blauw-Zwart. Ikzelf heb 10 jaar gevoetbald bij Blauw-Zwart en voor mijn kinderen, die nujn nog te jong zijn, zullen die naar alle waarschijnlijkheid ook gaan komen.

Kunt u ons vertellen welke rol sponsoring speelt in uw bedrijfsfilosofie?  

Een doel is in ieder geval meer naamsbekendheid te krijgen en uiteraard is het ook om de jeugd van Wassenaar de mogelijkheid te kunnen bieden om bij deze mooie club te gaan voetballen 

Heeft de sponsoring van onze voetbalvereniging bijgedragen aan een stukje groei & ontwikkeling van uw bedrijf? Heeft u specifieke voorbeelden van successen die u wilt delen? 

We hebben inmiddels 2 klanten die ons benaderd hebben na het zien van het reclamebord op Blauw- Zwart, dus ja! 

Welke voordelen heeft uw bedrijf ervaren door middel van sponsoring, zowel op het gebied van naamsbekendheid als klantbetrokkenheid?  

Dit is eigenlijk hetzelfde verhaal als bij de vorige vraag, dus ja, we hebben er profijt van en wij vinden de sponsorbijeenkomsten ook mooi om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten 

Ten slotte, wat zou u willen zeggen tegen andere bedrijven die overwegen om sponsor te worden van een sportvereniging? Heeft u advies of tips voor hen?  

Buiten het zakelijke is ook het maatschappelijke en lichamelijk en voor de gezondheid goed om te voetballen en waar begin je? Bij de jeugd! De Business Club  en sponsorcommissie zorgen ook dat het leuk en zinvol is om te sponsoren.

Tags

RKSV Blauw ZwartRuLo AannemingsbedrijfSponsorSponsor in de spotlightVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top