Skip to content
Maarten Bosch na zijn mooie prestatie in Amstelveen tijdens de Lentemarathon. Fotocredit: PR

WZK Tri-Team Maandoverzicht februari en maart 2024

WZK Tri-Team
1 april 20242 minute read

Februari is een maand waarin de evenementen nogal dun gezaaid zijn. De trainingen voor deze loopjes gaan natuurlijk wel door want ze zijn er wel!  4 februari werd namelijk de Asselronde in Apeldoorn gelopen. Over de prachtige Veluwe en door de lommerrijke lanen van deze stad. Meerdere Tri-Team leden waren hiervoor naar Apeldoorn afgereisd. 

Op 2 maart kwam er met een gezamenlijke loop een einde aan een succesvolle Start to Run cursus.  Een mooie groep lopers begon op 6 januari aan de eerste stappen op weg naar 25 minuten hardlopen  en met alleen maar geslaagden was het een mooi resultaat voor trainer Albert Slats en zijn assistent trainers. 

Pieter den Edel liep op dezelfde dag de Galgenberg marathon in voorbereiding op de 60 van Texel. Zijn eega Daphne den Edel-de Winter liep een dag later in het Delftse Hout park een 5 km na lang blessureleed. En in Gorinchem lieten Tineke, Caroline en Francis zich van hun beste kant zien tijdens de Vestingloop in eerder genoemde plaats. 

10 maart stond in vele loopagenda’s genoteerd, de CPC in Den Haag. Toch wel een jaarlijks hoogtepunt voor onze lopers. Trainster Els van Deursen had een vip plek op de finishlijn en zag Francis voorbij komen op de 10 km en Benjamin, Fleur, Ronald, Bas, Dimitri en Roald vervolgens op de halve marathon. Het was weer een loopfeest van jewelste in de hofstad. Een week later stond Maarten Bosch aan de start van de lente marathon in Amstelveen. Onder prima loopomstandigheden zette hij zijn 2e tijd ooit neer op de 42km, een geweldige prestatie! 

Komen we tenslotte uit op 24 maart 2024, 3 evenementen maar liefst die de aandacht verdienen. Te beginnen bij de Rotterdam Urban Trail. Caroline en Francis liepen in de havenstad dwars door musea, brouwerijen en zelfs de spelerstunnel van de Kuip. In Voorschoten stonden Angelique, Tineke, Fleur en Erwin klaar voor de Voorschotenloop uit het Z&Z circuit. Het was koud en nat maar dat deerden niemand en allemaal kwamen ze fluitend over de finish. Waar het ook nat en koud was, was op Texel waar ons erelid van verdienste Guus van Veen en Pieter den Edel een buitenaardse prestatie leverden door in zeer zware omstandigheden de 60km te volbrengen. 

Zo ziet u waar een cursus Start to Run allemaal toe kan leiden! Kijk eens op onze website www.tri-team.nl en kom eens gezellig een meetrainen! 

Tags

HardloopevenementenHardlopenMaandoverzichtWassenaarWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top