Skip to content
Fotocredit: Repair Cafe

Repair Café Wassenaar op 10 april

Repair Cafe Wassenaar
5 april 202436 second read

Op 10 april bent u weer van harte welkom bij het Repair Café Wassenaar met uw kapotte spullen. We repareren bijvoorbeeld kleding, klein houtwerk, lampen, radio/cd-spelers, stofzuigers, waterkokers, tuinmachines. Goed voor uw spullen en goed voor het milieu!

We zijn open van 13.30-16 uur, in de zaal van de Vrijwilligerscentrale (VCW), van Heeckerenstraat 2. U kunt uw spullen afleveren vanaf 13.30 en weer ophalen tussen 15.30-16 uur, of u kunt de reparatie afwachten aan de klantenkoffietafel in onze ruimte. Een vrijwillige bijdrage aan onze kosten (bv E5) na afloop wordt gewaardeerd.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de RC coördinator Mechteld Nije, repaircafewassenaar@gmail.com. Het Repair Café is elke 2e woensdagmiddag van de maand, de volgende keer op 8 mei.

Tags

Duurzaam DoenGeef spullen een tweede kansRepair Cafe WassenaarReparatieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top