Skip to content
Fotocredit: PR

Wachtlijst bij Badminton Club Wassenaar?

Badminton Club Wassenaar
5 april 20242 minute read

Dat badminton een geweldige sport is weten de insiders. Snelheid, tactiek, kracht, souplesse, uithoudingsvermogen en samenwerking. Alles wat een mooie sport in zich kan hebben zit erin. Kijk maar eens op YouTube of andere socials.

En die sport kan je heerlijk beoefenen bij Badminton Club Wassenaar, in het kort BCW. Vanaf vandaag spelen wij niet meer in de oude sporthal maar in een spiksplinternieuwe hal op het terrein van de Kieviten. De hal waar alle Wassenaarse sport(hal) beoefenaars bij elkaar komen. Nieuwe hal, nieuwe kleedkamers en een nieuwe gezellige bar (bijna open). 

BC Wassenaar speelt op de maandag (16+) van 19.45 tot 22.00 uur en op woensdagmorgen (55+) van 10.00 tot 12.00 uur, maar vergis je niet over het fanatisme van de 55 plussers! Kom gerust een keer proefspelen. Dat kan tot eind juni. Mocht je besluiten lid te worden vanaf het begin van het nieuwe seizoen (1 september), dan krijg je 25% korting op de contributie van het eerste jaar.

Kom je met z’n tweeën, dan betaal je het eerste jaar voor slechts één persoon. BC Wassenaar bestaat in juni al 50 jaar en weet zich in de laatste jaren gesteund door onze hoofdsponsor, Light Design van Loenen in Wassenaar. Dé winkel in Wassenaar voor de aanschaf van mooie lampvoeten, lampenkappen en andere decoraties in huis.

Wil je wat meer informatie over het badmintonnen bij BC Wassenaar, kijk dan op de website www.bcwassenaar.nl of stuur een mailtje naar info@bcwassenaar.nl.

Tags

BadmintonBadminton Club WassenaarJong en oudjuniorenLid wordenSeniorenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top