Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: gemeente Wassenaar

Waarderingsborrel vernieuwing Langstraat

Maria Bellekom - Vogels
7 april 202431 second read

Op dinsdag 2 april waren ‘allen’,  die het mogelijk gemaakt hebben dat de uitvoering van het herinrichtingsplan Dorpskern, samen om het glas te heffen op het door de raad vastgestelde- besluit van 16 januari. Op uitnodiging van de gemeente met drie wethouders en een oud-wethouder erbij. Een feestje georganiseerd en betaald door de gemeente voor een beperkte groep.

De pandeigenaren nemen circa 10 % van de uitvoeringskosten voor hun rekening. De Wassenaarse inwoners dragen meer dan 5 miljoen (90%) bij aan het uitvoeren van het plan. Krijgen deze mensen ook een waardering voor hun bijdrage? Misschien een suggestie om voor alle inwoners een waarderingsborrel aan te bieden op Koningsdag 27 april a.s.

Tags

Bijdrage door ondernemersBorrelHerinrichting dorpscentrumLangstraatOndernemersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top