Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: gemeente Wassenaar

15 april – Informatieavond verduurzaming van gebouwd erfgoed

8 april 202443 second read

Wilt u meer weten over het verduurzamen van monumenten en oude gebouwen? Dan bent u van harte uitgenodigd voor de gratis informatieavond over verduurzaming van gebouwd erfgoed op maandag 15 april in Raadhuis De Paauw.

Met eenvoudige maatregelen valt al veel energie te besparen. Een goed ingeregelde cv bijvoorbeeld, ledverlichting, of dikke gordijnen. Maar het verduurzamen van monumenten en andere historische gebouwen vraagt ook om maatwerk. Daarbij kan er vaak meer dan gedacht, zolang de cultuur-historische waarde van het monument gerespecteerd wordt.

Tijdens de informatieavond komen verschillende deskundigen aan het woord, zoals de Monumentenwacht, het Nationaal Restauratiefonds en de Groene Grachten. Zij delen praktische tips en beantwoorden vragen over het verduurzamen van panden met historische waarde.

U bent van harte welkom vanaf 19:00 uur. De avond duurt tot 22:00 uur. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Stuur dan voor vrijdag 12 april een e-mail aan erfgoed@wassenaar.nl

Tags

Gebouwd erfgoedGemeenteInformatieavondVerduurzamingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top