Skip to content
Fotocredit: Pixabay/Fotokunstenaar

Verkeerd verstuurde cliëntervaringsonderzoeken Wmo

8 april 202430 second read

Eind maart jl. zijn er brieven verstuurd aan diverse Wmo-cliënten, die in 2023 een Wmo- voorziening hebben ontvangen. De brief bevat een vragenlijst voor het jaarlijkse cliëntervaringsonderzoek Wmo. Helaas is daarbij geen toets met het bevolkingsregister uitgevoerd. Dat meldt de gemeente op haar website.

Als gevolg van het uitblijven van die toets zijn adres- en overlijdenswijzingen niet meegenomen, met als gevolg dat een aantal brieven niet of naar een ander adres verstuurd hadden moeten worden. De gemeente biedt excuses aan de nabestaanden en inwoners die onjuist geadresseerde post hebben ontvangen. Ontvangers van verkeerd geadresseerde poststukken worden verzocht deze te vernietigen.

Tags

GemeenteVerkeerde adresseringWassenaarWMO correspondentie
Gerelateerde artikelen
Back To Top