Skip to content
Fotocredit: SMOW

Open Eettafel – Kom je ook gezellig lunchen?

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
11 april 202457 second read

Op woensdag 1 mei ben je weer van harte welkom om te komen lunchen bij ontmoetingspunt De Oosthof. Zo ontmoet je buurtgenoten en geniet je van een gezonde lunch. De koks van service residentie Van     Ommerenpark maken met ingang van april een heerlijke warme maaltijd klaar. Deze warme maaltijd is een groot succes bij ontmoetingscentrum de Plataan. We hopen dat ook bij de Oosthof zich meer mensen gaan melden om gezamenlijk te eten.

Menu

Een warme maaltijd naar inzicht van de koks van het Servicecentrum Van Ommerenpark. Vooraf een Hollandse groentesoep, als hoofdgerecht spaghetti bolognese met Italiaanse salade en als toetje citroenmousse.

Wanneer: woensdag 1 mei 12.00 – 14.00 uur

Waar: Ontmoetingspunt de Oosthof, Donker Curtiusstraat 69
Kosten: € 7,50 p.p.

Aanmelden

Meld je aan voor de Open Eettafel voor maandag 22 april. Dit kan door te bellen of mailen naar SMOW: 070-511 2226 of info@smowasssenaar.nl.

In verband met de inkopen stellen wij het op prijs als je het bedrag vooraf wilt overmaken naar ons rekeningnummer NL71INGB0004235896, ten name van St. Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar onder vermelding van Open Eettafel 1 mei, lunch de Oosthof. Mocht dit niet lukken, kun je ook op de locatie betalen.

Tags

Ontmoetingspunt De OosthofOpen EettafelSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top