Skip to content
Fotocredit: Gro-Up Buurtwerk

Graffiti workshop op 30 april in het jongerencentrum

Gro-Up Buurtwerk
12 april 202428 second read

Op dinsdagmiddag 30 april organiseert Gro-up Buurtwerk van 15:00 tot 18:00 uur een graffiti workshop in het jongerencentrum Boven, Dr. Mansveltkade 9. Het jongerencentrum kan wel wat kleur gebruiken en onder begeleiding van een ervaren graffiti artiest gaan de deelnemers aan de slag om met elkaar een metersgroot kunstwerk te maken.  

De workshop is voor jongeren van 10 t/m 14 jaar en deelname is gratis. Wil je meedoen? Geef je dan wel even op, er maar beperkt plek. Dit kan door te appen/sms’en/bellen naar jongerenwerker Wouter: 06-46602813 of een mail te sturen naar wouter.rrijneveld@gro-up.nl

Tags

Graffiti workshopGro-up BuurtwerkJongeren in WassenaarJongerencentrum BovenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top