Skip to content
Fotocredit: SMOW

Wil je als vrijwilliger bij SMOW aan de slag?

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
12 april 20242 minute read

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) zoekt vrijwilligers! Er zijn verschillende functies beschikbaar. Het gaat om het bieden van ondersteuning bij verschillende (sportieve) activiteiten, om samen te winkelen of een ommetje te maken en planner voor ANWB AutoMaatje.

Met een helpende hand van een vrijwilliger wordt het mogelijk om samen wat boodschapjes bij een supermarkt of in de Langstraat te doen en eventueel aansluitend een kopje koffie te gaan drinken. Soms is het verzoek ook om wat boodschappen voor een bewoner te doen.

Ben je sportief ingesteld en zoek je nog tijdsinvulling in je week? Kom helpen bij de activiteiten in ontmoetingscentra De Oosthof en De Peppel. Vanaf 25 april zoeken wij vrijwilligers voor de Silent Disco voor het welkom heten van de deelnemers, het helpen bij het neerzetten en opruimen van de activiteit en het meehelpen tijdens de les. Je mag uiteraard meedoen met de activiteit.

Een groot aantal inwoners van Wassenaar is afhankelijk van vervoer door derden, bijvoorbeeld door leeftijd of gezondheid, waardoor ze steeds meer beperkt worden.  Zelf met de auto rijden zit er niet meer in en steeds een beroep doen op de naasten is niet altijd mogelijk. ANWB AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwilligers met hun eigen auto minder mobiele plaatsgenoten vervoeren. Dit kan zijn een bezoekje aan de kapper, maar ook een bezoek aan het ziekenhuis of dokter. De deelnemer betaalt een vergoeding van 0,35 per km voor de reiskosten.

Meer informatie of interesse?
Heb je interesse in een van deze leuke vrijwilligersfuncties neem dan contact op met SMOW via info@smowassenaar.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 -14.00 uur op 070-5112226.

Tags

SMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarVrijwilligers gezochtVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top