Skip to content

Over het Huibregtseveld

Ottoline Dinger
13 april 202445 second read

Uit het uitvoerige en goed weergegeven verslag over het Huibregtseveld kan ik geen andere conclusie bedenken dan dat de Wassenaarse besluitvorming waarschijnlijk in de gehaktmolen van de Raad van State  belandt. Wat bedroevend ook dat Wassenaar Noord kennelijk het afvalputje moet worden van een op zichzelf goed plan een adequaat onderkomen te bieden voor onderwijs. Verkeers- en natuurproblematiek is kennelijk  duidelijk onvoldoende onderzocht. Hoe jammerlijk. 

En en pensant wordt ook nog gememoreerd naar het nieuwe Gezondheidscentrum. Alsof dat een voldongen feit zou zijn. Dit zou het op een na grootste gezondheidscentrum van Nederland moeten worden. Ja u leest het goed! 

Ook dit plan past niet in verkeers-  en natuurwaarden. En is in strijd met het bestemmingsplan. Dus ook rijp voor de gehaktmolen. De kerk kan echt beter een andere bestemming krijgen: een asielzoekerscentrum- zoals een van de huisartsen heeft aangegeven – zou een uitstekend alternatief zijn! 

Tags

HuibregtseveldIngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top