q Voorjaarsborrel ter introductie van de vernieuwde Bijhorst - Wassenaarders.nl Skip to content
Diederick van Eeden (midden), commercieel manager van Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar heet de aanwezigen welkom. Fotocredit: Ellen Klaver - Asscheman

Voorjaarsborrel ter introductie van de vernieuwde Bijhorst

Ellen Klaver - Asscheman
19 april 20242 minute read

Een voorjaarsborrel voor een mengeling van zakenrelaties uit de regio, mensen uit de politiek, overheid en vele anderen, bood een inkijkje in het geheel vernieuwde en verbouwde Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar, of zoals het in Wassenaar beter bekend is, hotel Bijhorst.

Voordat de aanwezigen een rondleiding kregen langs de nieuwe kamers konden zij genieten van de hapjes en drankjes en de heerlijke zon, die volop scheen op het grote balkon aan de voorzijde.

134 nieuwe kamers zijn er gerealiseerd in de verbouwde Bijhorst, waardoor het totaal aantal kamers nu uitkomt op 225. Het hotel is milieubewust opgezet en wekt energie op uit de zonnepanelen, die de stroom leiden naar warmtepompen, die op hun beurt zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Zelfs de etensresten worden hergebruikt en omgezet in biogas. De kamers zijn allen voorzien van de nodige luxe.

De Bijhorst biedt uitgebreid gelegenheid tot het houden van een congres of het vieren van een feest.

Ook het restaurant is prachtig opgeknapt. En het terras is in de oude glorie hersteld, zodat er in de zomer weer heerlijk buiten gedineerd kan worden of een kopje koffie kan worden genuttigd. Het heeft even geduurd, voordat de verbouwing een feit was. Maar het resultaat mag er zijn.

Een bezoekje aan de vernieuwde Bijhorst is absoluut de moeite waard.

Tags

De BijhorstHotel Van der Valk Den Haag WassenaarKennismakingVoorjaarsborrelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top