Skip to content
Fotocredit: screenshot reportage 'Opening nieuwe tentoonstelling op Kasteel en Landgoed Duivenvoorde'. Videocredit: Lily Armstrong

Nieuwe tentoonstelling ‘Buiten op Landgoed Duivenvoorde’ geopend (videoverslag)

26 april 202443 second read

Op Kasteel en Landgoed Duivenvoorde is afgelopen woensdag een nieuwe tentoonstelling geopend: Buiten op Landgoed Duivenvoorde. De tentoonstelling is niet alleen binnen maar ook buiten het kasteel te zien. In het kasteel wordt een zeer bijzondere collectie kaarten en tekeningen van tuinontwerpen getoond, buiten op het landgoed zijn van allerlei activiteiten die het historische verhaal van de tuinen en het landgoed vertellen.

In het kasteel ervaart de bezoeker de ontwikkeling van deze bijzondere tuinen, het gebruik ervan door de familie en het vele (personeels)werk dat erachter schuil ging, aan de hand van foto’s, jurken, schetsboeken en bijna honderd andere persoonlijke objecten uit de familiecollectie die nooit eerder aan het publiek zijn getoond. Wassenaarders.nl was erbij.

Opening nieuwe tentoonstelling op Kasteel en Landgoed Duivenvoorde. Videocredit: Lily Armstrong

Abonneer je hier gratis voor ons YouTube-kanaal

Tags

Buiten op landgoed DuivenvoordeKasteel en Landgoed DuivenvoordeLeidschendam-VoorburgNieuwe tentoonstellingVideoVideoverslagVoorschotenWassenaarWassenaarders TV
Gerelateerde artikelen
Back To Top