Skip to content
Fotocredit: PR

DISCLAIMER | BLAUWE VINKJES – MUST SEE – 10 MEI

Theater Warenar
27 april 20242 minute read

Cabaretduo Blauwe Vinkjes weet als geen ander (politiek) engagement te verweven in hun voorstelling, en dat is dapper én spannend! Kijk door de bril van de toekomst en denk na over welke disclaimers er nog passen in deze roerige tijden.  

Hippe influencers, volkszangers en weddingplanners… Ze komen allemaal voorbij in de razendsnelle sketches van Blauwe Vinkjes. Manon Blaauw en Kevin van den Berg leren ons veel over de huidige omgangsnormen, en komen altijd weer terug op die ene prangende vraag: welke DISCLAIMERS zijn er nog passend in deze tijd, en welke juist niet? 

Manon en Kevin impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten. Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes.

Nieuwe sterren aan het firmament van cabaret van het soort dat je een spiegel voorhoudt. In dit geval uiteraard op gebied van de digitale snelweg waar we ons allemaal op begeven. Als je op die snelweg rijdt, rij je gewoon mee. Maar als je even aan de kant gaat staan kijken naar alles en iedereen die voorbij raast…

In het rijtje van wat er allemaal op die snelweg zit noemen we Hyves vaak al niet eens meer, het begint bij Facebook en Insta, daarna Snapchat, Linkedin, WhatsApp, Tinder, You Tube, Spotify, X, Pinterest, TikTok… het houdt nooit meer op.

Hoe snel de wereld verandert zetten Manon en Kevin prachtig neer in een tweegesprek tussen geliefden die een afspraak wilden maken. De een in deze tijd, de ander in die van de bakelieten telefoon, een jonge influencer in gesprek met het Polygoonjournaal leek het wel. Ook omdat Van den Berg perfect stemmetjes na kan doen.

De Blauwe Vinkjes hebben hun eerste avondvullende show een geheel eigen stijl weten mee te geven, die je gezien móet hebben!

DISCLAIMER is op vrijdag 10 mei 2024 om 20.15 uur te zien in Theater Warenar, Kerkstraat 75 Wassenaar

Bekijk de trailer: https://youtu.be/ck0goP5K_lU?si=8HbhJkmQBFJ84h20 

Kaarten (incl. 1 drankje) € 17,50

Theater Warenar Wassenaar – www.warenar.nl/programma

Bel 070 511 8382 | Maandag & Woensdag  10.00 – 14.00 uur

Tags

CabaretCabaretduo Blauwe VinkjesReserverenTheater WarenarvoorstellingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top