Skip to content
Fotocredit: Herman van der Woude

Gezellige Koningsdag in Wassenaar (met video)

28 april 202453 second read

Na een natte start brak gisteren toch nog een een bescheiden zonnetje door tijdens een gezellige Koningsdag in Wassenaar. Met veel muziek en ontmoeting. In aanloop naar Koningsdag was het tijdens Koningsnacht ook al leuk en gezellig bij Café Rooie Cor. Daar was niets nagelaten om er een leuk feest van te maken. Met veel beveiliging en uitsluitend toegang voor bezoekers van 18 plus. Ook werd aan de omgeving gedacht; bezoekers mochten niet met alcohol van het terrein af.

Op Koningsdag zelf zat de sfeer er goed in bij de traditionele Koffietafel in de Van Hogendorpstraat. Dat was ook het geval in de met muziek gevulde Langstraat, bij de opening op het Plein en op het marktterrein aan de Berkheistraat. Daar was de kleedjesmarkt en presenteerden diverse vrijwilligersorganisaties zich aan het publiek. Volgens een politiewoordvoerder is Koningsdag in Wassenaar rustig verlopen zonder incidenten. Bekijk hieronder de video- en fotoimpressie.

Videocredit: Herman van der Woude Fotografie
Fotocredit: Herman van der Woude
Fotocredit: Herman van der Woude
Fotocredit: Herman van der Woude. Fotocredit hieronder: PR

Tags

FeestFeest in WassenaarKoningsdagKoningsdag 2024Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top