Skip to content
Voetbalclub VV Maasdijk was vorig jaar de winnaar van 'Wedstrijd van je Leven'. Fotocredit: ESPN

Blauw Zwart in de running voor ‘Wedstrijd van je Leven’ – Stemmen kan t/m 11 mei

ESPN
29 april 20242 minute read

De droom van iedere amateurvoetbalclub: als een prof spelen in de Eredivisie. Eén dag in het jaar maken ESPN en de VriendenLoterij die droom voor één voetbalteam een beetje werkelijkheid met ‘De Wedstrijd van je Leven’. Tijdens dit evenement zijn de memorabele gebeurtenissen van het Nederlandse amateurvoetbal te zien op nationale televisie. Elf Zuid-Hollandse clubs maken kans op dit grote voetbalspeltakel: ARC, Blauw-Zwart, DBGC, EMM’21, GDA, Groote Lindt, Honselersdijk, Jonge Spartaan, Peursum, SVV Scheveningen en Verburch.

Teams met de meeste stemmen en de meest originele acties om stemmen te werven maken kans op het finaleticket. Support jouw favoriete club en stem voor 12 mei via de website.

FC de Rebellen

Op zondag 12 mei wordt het winnende team bekendgemaakt in het tv-programma De Eretribune en op espn.nl. Zij spelen op 31 mei bij hun eigen voetbalvereniging tegen de oud-profs van FC de Rebellen. Dit team onder leiding van coach Theo Janssen bestaat uit ex-profs waaronder Royston Drenthe, Ali Boussaboun en Kika van Es. Bas Nijhuis is de scheidsrechter van dienst.

Volledig verzorgde wedstrijdregistratie live op ESPN

De wedstrijd wordt op Eredivisieniveau in beeld gebracht en live uitgezonden door ESPN, inclusief voor- en nabeschouwing met Aletha Leidelmeijer, interviews door Hans Kraay jr. en wedstrijdcommentaar van Koert Westerman.

Winnaar van ‘Wedstrijd van je Leven’ 2023

Voetbalclub VV Maasdijk was vorig jaar de winnaar van ‘Wedstrijd van je Leven’. Bart, initiatiefnemer namens VV Maasdijk 4: “We hebben alles uit de kast gehaald om stemmen te werven, van een mooie video en aandacht in lokale media tot de hulp van bekende Westlanders. Het is fantastisch dat we daarmee de winst hebben binnengesleept.”

De Wedstrijd van je Leven’ wordt georganiseerd door ESPN en wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij, maatschappelijk partner van de Eredivisie en partner van ruim 3.700 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Tags

Blauw ZwartEredivisieESPNStemmenvriendenloterijWassenaarWedstrijd van je Leven
Gerelateerde artikelen
Back To Top