Skip to content
Fotocredit: PR

Koffie in de kerk

Ds. Henriette van Dunné/Vrijzinnigen NPB Wassenaar
29 april 20242 minute read

Hoe vaak maakt u tijd voor een praatje op straat, bij de bakker of in de supermarkt? We komen er veel te weinig aan toe om meer te doen dan een snel ‘Hoe is het?’  uit te wisselen en eigenlijk hebben we zelfs geen tijd om naar het antwoord te luisteren.

Soms fiets ik tussen twee afspraken door rond en probeer mijn hoofd leeg te maken en mijn omgeving in me op te nemen. Alles is nog nieuw hier in Wassenaar, dus genoeg te zien. Soms is het haasten en ben ik al fietsend bezig om mijn volgende vergadering voor te bereiden. Een dominee is ook maar een mens!

Als geloofsgemeenschap beseffen wij hoe groot het belang is van verhalen en een luisterend oor. Wij zouden graag een plek willen zijn waar allerlei verhalen kunnen klinken en waar mensen even op adem kunnen komen. Een rustpuntje in de week met een kop koffie en iets lekkers erbij.

Vanaf donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, is er in ons kerkgebouw elke tweede donderdag van de maand ‘Koffie in kerk’. De deur staat open voor iedereen, er is koffie, thee, limonade en er zijn mensen om te ontmoeten. U kunt door een boek bladeren of de schilderijen van Lux Buurman en Ab van Overdam die er op dit moment hangen bekijken. Zeker dat laatste is zeer de moeite waard.

Het kost u niets; wel is een bijdrage in de ‘caffe sospeso-pot’ welkom, want zo kan dan ook een ander weer een kopje aangeboden krijgen.

Donderdag 9 mei van 10.15 tot 12.00 uur,
in het gebouw van de Vrijzinnigen NPB Wassenaar, Lange Kerkdam  46.
U bent van harte welkom.

Tags

Koffie in de KerkLange KerkdamOntmoetingVrijzinnigen NPB WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top