Skip to content
Fotocredit: Pixabay/Pexels

Herenkleding en kinderkleding gezocht voor Wassenaarse Kledingmarkt

Leo Bellekom
30 april 20242 minute read

De Wassenaarse kledingmarkt voor inwoners met een laag inkomen, begint een begrip te worden in Wassenaar. Vele Wassenaarders weten ons inmiddels te vinden. Iedere 1e woensdag van elke maand kan er kleding gebracht worden. Ieder seizoen wordt een kledingmarkt georganiseerd. Voor 25 mei hebben wij een kledingmarkt met zomerkleding gepland. Echter het ontbreekt ons aan herenkleding en aan kinderkleding. WIE KAN ONS HELPEN?

U heeft met elkaar afgelopen maanden al heel veel dameskleding gebracht. Daar zijn wij heel blij mee. Echter om een geslaagde Kledingmarkt te kunnen organiseren is absoluut voldoende herenkleding en kinderkleding nodig. Wordt uw herenkleding niet meer gedragen of zijn uw kinderen uit de kleding gegroeid, kom deze kleding dan brengen in het Van Heeckerenhuis. Wij zijn daar op woensdag 1 mei tussen 13.00 en 15.00 uur aanwezig in de ruimte van de Vrijwilligerscentrale op de begane grond.

Hoewel de komende Kledingmarkt gericht is op zomerkleding, is alle kleding voor kinderen en heren welkom. We sorteren de kleding en bewaren de wat meer warme kleding voor een ander seizoen later dit jaar. Dus lange broeken, korte broeken, sportkleding, zwemkleding, schoenen, slippers, shirts, overhemden, eigenlijk alle schone en hele kleding die u in uw kast tegen komt. En kunt u deze kleding niet brengen op 1 mei, dan mag dat ook op een avond eerder in de week.

Neem dan wel even contact op met Leo Bellekom, 0643265500

Tags

GezochtHerenkledingKinderkledingWassenaarWassenaarse Kledingmarkt
Gerelateerde artikelen
Back To Top