Skip to content
Fotocredit: PR

Jongerenwerk organiseert graffiti workshop

Gro-up Buurtwerk
4 mei 20242 minute read

Afgelopen dinsdag hebben 10 enthousiaste jongeren in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar een workshop gevolgd van graffiti artiest Ruud Kooger. Het animo was hoog we hadden de workshop wel 2x kunnen vullen. Door de regen moesten ze de klus noodgedwongen binnen afmaken maar dat mocht de pret niet drukken. Samen met Ruud hebben ze een heel mooi ontwerp gemaakt waarmee ze het jongerencentrum Boven gaan oppimpen. Ruud Kooger heeft in het verleden ook met jongeren de JOP ( jongeren ontmoetingsplek ) aan de Dr Mansveltkade opgeknapt.

Dit ontwerp van Duckies Wassenaar staat nogsteeds mooi in de lak. Deze ontmoetingsplek wordt ook door jongeren veel gebruikt. De jongerenwerkers komen hier ook regelmatig jongeren tegen en maken dan ook een laagdrempelig praatje met ze. Uiteraard nodigen ze de jongeren dan ook uit om langs te komen naar de inloop van het jongerenwerk op de donderdagavond en de dinsdagmiddag.

De kunstwerken die op dinsdag gemaakt zijn worden opgehangen in de inloopruimte waar we met de jongeren samen komen tijdens de inloopmomenten en voor het meidenwerk.

Via deze weg willen we alvast alle examen kandidaten succes wensen met de laatste voorbereidingen voor hun examens. Het jongerenwerk hoopt uiteraard dat er ook dit jaar weer heel veel jongeren zullen slagen.

Tags

Graffitie workshopGro-up BuurtwerkJongerenwerk WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top