Skip to content
Fotocredit: PR

Expositie ‘Nearby far away’ in Galerie De Graanschuur

Galerie De Graanschuur
11 mei 202448 second read

De expositie ‘Nearby far away’ van Lisanne Hoogerwerf geeft een inkijkje in haar dystopische wereld. De landschappen in de foto’s van Lisanne Hoogerwerf lijken fictief, maar hebben tegelijkertijd ook iets realistisch. Ze maakt deze landschappen eigenhandig met eenvoudige en tastbare materialen, zoals stokjes, zand, verf en karton. Haar verbeeldingen herinneringen vormen haar inspiratiebron en dat vertaalt zich in prachtige kunstwerken.

De expositie is te bezoeken van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren en anders op afspraak.

Zaterdag van 11.00 – 16.00 uur.

ZJHT Meesters in Verzekeringen/ Galerie de Graanschuur. Tel.nr: 070-3265067

De tentoonstelling is nog te bezichtigen tot en met 7 juni 2024. Molenplein 11, Wassenaar.

Kunstmeesters bij de Molen

Op zaterdag 18 mei a.s. organiseert ZJHT Meesters in Verzekeringen een open taxatiedag. Altijd al willen weten wat het Chinese vaasje van opa waard was of nog aparte schilderijen op zolder liggen? Neem deze mee en laat het bekijken door taxateurs. Wellcht heb je een echte kostbaarheid in handen.

Zaterdag 18 mei 2024 van 10.00 – 16.00 uur

Molenplein 11 te Wassenaar.

Tags

ExpositieGalerie de GraanschuurNearby far awayWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top