Skip to content
Fotocredit: Rksv Blauw Zwart

Walking Football Blauw-Zwart test nieuwe sporthal

Rksv Blauw Zwart
12 mei 20242 minute read

Twee weken voor de officiële opening van de nieuwe sporthal voerde WF Blauw-Zwart een test uit of de nieuwe sporthal waterproof is. Afgelopen vrijdag was het te slecht weer om buiten te voetballen. Als alternatief wijken we dan uit naar de sporthal (vorige jaar maar twee keer). De laatste keer in de oude sporthal moesten we om een stoel heen voetballen want daar lag een plas water door lekkage van het dak. Het team aan de kant van de stoel had hierdoor een extra verdediger.

In de nieuwe sporthal hadden we hier geen last van. Als je de nieuwe sporthal binnenloopt denk je: “Zo, dat is een grote hal”. Wij hadden genoeg aan een halve hal. We konden in de halve hal na de warming-up een heerlijke partijtje wandelvoetbal spelen van zeven tegen zeven. Deze partij ging gelijk op en kende, net als alle andere partijen, geen winnaar. We maken wel doelpunten, maar we tellen ze gewoon niet. Je zou denken: “Die oudjes kunnen niet meer tellen”, maar dat is het niet. Het gaat ons om vijf kwartier in beweging te zijn en onderling een lekker partijtje te voetballen. Winst of verlies doet er niet toe. Elke vrijdagmiddag is een groep van 14 tot 20 personen vanaf 15.00 uur bij Blauw-Zwart actief. We sluiten de vrijdagmiddag af met een drankje in ons clubhuis en hebben intussen de wereldproblemen opgelost.

Walking Football is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van 55 jaar en ouder. Heb je zin om aan te sluiten bij deze gezellige en sociale club, kijk dan op de website van Blauw-Zwart onder het kopje Voetbal – Walking Football. Hier vind je de nodige info.  

Tags

RKSV Blauw ZwartVoetbalWalking FootballWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top