Skip to content
Fotocredit: PR

Kunstmeesters bij de Molen: Open Taxatiedag 18 mei 2024

ZJHT Meesters in Verzekeringen
15 mei 20242 minute read

Op 18 mei opent ZJHT Meesters in Verzekeringen haar deuren voor een unieke gelegenheid: een open taxatiedag.
Kunstliefhebbers en verzamelaars worden uitgenodigd om hun kunst- en antiekstukken mee te nemen voor een deskundige beoordeling door onze ervaren kunsttaxateurs.

De taxatiedag biedt een zeldzame kans voor het publiek om meer te leren over de herkomst, waarde en geschiedenis van hun waardevolle bezittingen.
Of het nu gaat om schilderijen, beeldhouwwerken, meubels, moderne en antieke juwelen, keramiek of andere kunstvoorwerpen, onze deskundige taxateurs staan klaar om hun expertise te delen en waardevolle inzichten te bieden.

“We zijn verheugd om deze open taxatiedag te organiseren en de lokale gemeenschap de kans te geven om hun bezittingen te laten beoordelen door professionele kunstexperts,” aldus Frank Heerkens Thijssen, mede-eigenaar van ZJHT Meesters in Verzekeringen. “Of het nu gaat om erfstukken, rommelmarktvondsten of geliefde kunstwerken, we kijken ernaar uit om een breed scala aan items te zien en onze passie voor kunst te delen.”

De taxatiedag is onderdeel van de viering van het 15-jarig bestaan van ZJHT Meesters in Verzekeringen.
“Vijftien jaar lang hebben we ons ingezet om onze klanten te voorzien van de best mogelijke verzekeringsservice,” aldus Inge Zweerts de Jong, van ZJHT. “We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld en we kijken ernaar uit om onze relatie verder te versterken en nog vele jaren van succesvolle samenwerkingen tegemoet te gaan.”

De taxatiedag vindt plaats op 18 mei van 10:00 uur tot 16:00 bij ZJHT Meesters in Verzekeringen, Molenplein 11, naast Molen Windlust te Wassenaar.

Bezoek aan de taxatiedag is gratis en er is geen afspraak nodig.

Voor meer informatie over Kunstmeesters bij de Molen en de activiteiten van ZJHT, kunt u terecht op de website: www.zjht.nl.

Tags

KunstmeestersOpen TaxatiedagWassenaarZJHT Meesters in Verzekeringen
Gerelateerde artikelen
Back To Top