Skip to content
Fotocredit: SMOW

Beweeg, lach en leef!

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
16 mei 20242 minute read

Op 28 mei is in Theater de Warenar de Happy Fit Challenge om ouderen – en wat is dan oud? – op een leuke, laagdrempelige en persoonlijke manier meer te laten bewegen. De trainers van de Happy Fit Challenge geloven dat hun lessen een mens zowel mentaal gelukkiger als fysiek sterker maken. Ze geven praktische tips & voorbeelden over hoe je met dagelijkse bewegingen gemakkelijk fit kunt blijven. Deze oefeningen kun je zowel staand – als zittend op een stoel doen. Deze activiteit vindt plaats in Theater de Warenar en het betreft een activiteit van het Ouder met Power programma van SMOW.

Ook deze keer is er muziek bij! Met De Platenautomatiek komt Jacco Spaargaren met 2000+ singletjes uit de periode 60’s tot midden 90’s waarin alle stijlen zijn vertegenwoordigd. Uiteraard zeer dansbaar maar dat is niet verplicht. Het moet een feest van herkenning zijn! Plaatjes aanvragen of zelf in de plantenbakken neuzen mag ook!

Als betrokkene bij de programma’s van Ouder met Power en Fit in Wassenaar, als samenwerkingspartner van SMOW, als workshopgever, als vrijwilliger, of anderzijds bent u van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Stuur deze uitnodiging ook door als u mensen weet die interesse voor deze avond hebben.

In verband met het aantal aanmeldingen horen wij dit graag via info@smowassenaar.nl maar dit is niet verplicht.

Waar?                             

Theater de Warenar Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar

Wanneer?

Dinsdag 28 mei van 18.45 tot 20.45 uur Deelname is kosteloos.

Bel naar 070-5112226 of geef je op info@smowassenaar.nl

Tags

Beweeg lach en leefHappy Fit ChallengeOuder met PowerSeniorenSMOWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top