Skip to content
Fotocredit: PR

Theatervoorstelling bij Fit in Wassenaar voor inwoners en organisaties over positieve gezondheid

Fit in Wassenaar
17 mei 202456 second read

Op woensdagmiddag 22 mei organiseert Fit in Wassenaar een feestelijke bijeenkomst voor zowel inwoners als organisaties uit Wassenaar. Dit feestje wordt gevierd in theater Warenar met de inspirerende theatervoorstelling ‘Dromen vangen’. Voor een gezond en actief leven vanuit positieve gezondheid!  Hecht je ook waarde aan je gezondheid en wil je daar eens met een nieuwe blik naar kijken? Heb je ideeën voor een gezond en fit Wassenaar die je graag met ons wilt delen? Laat het ons weten en meld je GRATIS aan! 

In de periode 2021-2023 heeft Fit in Wassenaar uitvoering gegeven aan het Sport- en Preventieakkoord in opdracht van de gemeente Wassenaar. Fit in Wassenaar is begin 2024 gestart met de uitvoering van het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA). Zie de flyer voor meer informatie en we zien je aanmelding graag tegemoet voor 19 mei!

Digitaal aanmelden: https://forms.office.com/e/15M8MQvZjX

U kunt ook telefonisch aanmelden via 06 17415430.  

Meer informatie is vindbaar op www.fitinwassenaar.nl

Datum: woensdagmiddag 22 mei

Tijdstip: 14.15-17.00 uur

Locatie: Theater Warenar Wassenaar

Kosten: De hele middag is gratis, van theatervoorstelling tot een hapje en drankje!

Graag vooraf aanmelden.

Tags

Feestelijke bijeenkomstFit in WassenaarGezond en Actief Leven AkkoordTheatervoorstellingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top