Skip to content
Fotocredit: PR

Voorjaarstentoonstelling Ars et Studium

Ars et Studium
17 mei 202435 second read

De voorjaarstentoonstelling met werk van de Wassenaarse vereniging van amateur beeldende kunstenaars Ars et Studium wordt geopend op woensdag 22 mei om 20:00 door dhr. Paul van Schaik, oud-voozitter Kunstgroep Wassenaar. De leden – jong en oud, beginners en ervaren kunstenaars – hebben met veel ijver gewerkt, bijgestaan door ons team van enthusiaste begeleiders, en de resultaten mogen gezien worden!

Vandaar deze uitnodiging om naar de opening te komen in onze ateliers in het Van Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat 2, Wassenaar en te genieten van al het moois of misschien zelf inspiratie op doen. De tentoonstelling is verder geopend van donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei, van 13:00 tot 17:00. Toegang is gratis. Voor meer informatie over Ars et Studium, zie onze website www.arsetstudium.nl.

Tags

Ars et StudiumTentoonstellingVan HeeckerenhuisVoorjaarstentoonstellingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top