Skip to content
Fotocredit: NDZ

In de spotlight: asielkat Earl Grey

Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar
18 mei 20242 minute read

Deze jonge kater is zwervend van straat gehaald. Helaas heeft zich geen eigenaar voor hem gemeld, dus zijn we nu via deze weg op zoek naar een liefdevolle nieuwe baas voor Earl Grey.

Earl Grey is een spring in ‘t veld. Hij wil het liefste de hele dag worden aangehaald en laat dat merken ook! Hij is zeer sociaal, maar moet soms ook geremd worden in zijn enthousiasme. Hij kan soms nogal wild spelen.

Asielkat Earl Grey. Fotocredit: PR

Het leven op straat heeft bij Earl Grey wat sporen achtergelaten. Hij heeft een scheef kopje, dat waarschijnlijk door een verwaarloosde oorontsteking komt. Verder is hij chronisch verkouden. Hij is hiervoor behandeld, maar zonder resultaat. Om die reden zoeken we voor Earl Grey een plek bij iemand die het niet erg vindt dat hij niest, en die bij voorkeur in een appartement of flat woont, waar Earl Grey geen andere katten tegenkomt (uit voorzorg).

Kunt u Earl Grey een fijne beschermde plek bieden met veel afleiding en aandacht, waar hij helemaal zichzelf kan zijn? Laat het ons weten via kattenpension@ndz.nl

Europese korthaar
Kater, gecastreerd
Geboortedatum: 14-04-2023
Kleur: grijs met wit
Bij katten: nee
Bij honden: nee
Bij kleine kinderen: nee
Bij grote kinderen: ja
Flat: ja
Balkon: ja, mits afgeschermd (balkon niet vereist)
Tuin: nee

Tags

AsielkatEarl GreyNDZStichting Nationale Dierenzorg WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top