Skip to content
Fotocredit: SMOW

Welkom bij de Wassenaarsche Budget Sociëteit!

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
18 mei 20243 minute read

De Wassenaarsche Budget Sociëteit is dé budgetclub van Wassenaar waar tips worden gedeeld voor iedereen die wil besparen op de dagelijkse uitgaven. We beginnen met deze rubriek op uw website!

De beste manier om je geld te verdubbelen is… het een keer dubbel vouwen en in je zak steken! Het lijkt wel alsof onze portemonnees steeds sneller leeg raken. Boodschappen worden duurder, de energiekosten stijgen en benzine lijkt wel van goud. Maar gelukkig zijn er nog mogelijkheden om geld te besparen die ook nog eens duurzaam zijn. In deze nieuwe rubriek gaan we u hierover informeren. Omdat wij ook niet alles weten, vragen we om hulp: Heb je tips? Deel ze met ons. Word lid van de Wassenaarsche budgetclub!

Goede spullen voor weinig geld

Dit keer brengen we Wassenaarse ondernemingen onder de aandacht waar je tweedehands spullen kunt kopen voor minder geld:

Op de woensdag is Kringloop De Stille Kracht geopend van 09.00 tot 15.00 uur en woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Gelegen aan de parallelweg van de Rijksstraatweg (68) op het bedrijventerrein Maaldrift, is dit de ideale winkel om meubels, boeken, accessoires, huishoudelijke artikelen en kleding aan te schaffen. De opbrengst gaat ook nog eens naar het goede doel!

Midden in het centrum, Achterweg 13 zit Kinderkringloop Wassenaar. Hier vind je veel speelgoed, kinderwagens, autostoeltjes, wiegen en kinderkleding voor weinig geld. Op de zolder is er een ruim aanbod aan kleding voor volwassenen. Denk hierbij aan sportkleding, maar ook regenlaarzen en voetbalschoenen.

Kringloopwinkel ‘Nogmaals gebruikte goederen’, Stadhoudersplein 16, is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. In de winkel veel huishoudelijke artikelen, bloempotten, rollators, kinderwagens, puzzels en kleine elektrische huishoudelijke apparaten. In de kelder vind je kleding en schoenen voor dames, heren en kinderen, keurig gesorteerd op soort en kleur.

Gezocht: tips!

In de volgende rubriek willen we graag laten weten wat je allemaal in de zomervakantie kunt doen zonder al te veel geld uit te geven. Heb je tips? Stuur ze dan vóór 31 mei met als titel ‘Tips budgetclub’ naar:
info@smowassenaar.nl

Budgetclub

De Wassenaarsche Budget Sociëteit is onderdeel van de Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar. Graag willen we tips en ideeën ontvangen voor thema’s en wellicht elkaar in de nabije toekomst ontmoeten om ‘live’ ervaringen uit te wisselen onder het genot van iets lekkers!

Stuur een mail naar info@smowassenaar.nl of bel naar SMOW via 070-511 22 26 en sluit je bij ons aan!

Tags

SMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaarWassenaarsche Budget Societeit
Gerelateerde artikelen
Back To Top