Skip to content
Fotocredit: Regio15/Koen Jongen

Opmerkelijke diefstal van auto-onderdelen

21 mei 202450 second read

Op de parkeerplaats van station Voorschoten zijn vanochtend vier deuren en een motorkap van een Volkswagen T-ROC gestolen. Ook de achteruit moest het ontgelden.

De vrouw van de eigenaar van het voertuig stond dinsdagmorgen verbaasd te kijken toen zij het voertuig van haar man aantrof zonder de vier deuren én de motorkap. Allen bleken gestolen. Ook de achteruit was kapot. De vrouw werd dinsdagmorgen door de politie gebeld met de medeling dat de deuren en de motorkap waren gestolen. Zij dacht eerst dat het een grap was. Echter bleek er niets aan gelogen. Haar man had het voertuig zaterdagochtend geparkeerd waarna hij richting Schiphol is gegaan om op reis te gaan.

Forensische Opsporing (FO) van de politie is ter plaatse gekomen en heeft sporenonderzoek gedaan om zo hopelijk sporen van de dader vast te kunnen stellen.

De politie ziet de laatste tijd een toename van dit soort meldingen waarbij onderdelen van voertuigen worden gestolen. De politie vraagt mensen 112 te bellen als zij een verdachte situatie waarnemen.

Bron: Regio15

Tags

deurenDiefstal auto onderdelenmotorkapVoorschoten
Gerelateerde artikelen
Back To Top