Skip to content
De Puur Natuur Markt. Archieffoto.

Beleef de Puur Natuur Markt: Ambachtelijke Producten en Live Muziek!

Centrummanagement/Winkels in Wassenaar
22 mei 202442 second read

Aanstaande zaterdag 25 mei wordt weer de Puur Natuur Markt gehouden in de Van Hogendorpstraat. Ook deze editie kan iedereen weer genieten van een breed scala aan ambachtelijke en bijzondere producten, waaronder Franse delicatessen, Italiaanse olijfolie, jams, taarten, kazen, empanadas maar ook zijn er hammam-handdoeken, wellness producten, zijden kimono’s, jurken, (Poolse) keramiek, kunstwerken, tuinbeelden en diverse lifestyle kramen waar je echt iets origineels kunt kopen.

Accordeonist Peer zal opnieuw zijn muzikale talenten ten gehore brengen en zorgen voor een gezellige sfeer. Je kunt heerlijk over de markt slenteren, je boodschappen doen en delicatessen halen bij de diverse stands en winkels. Laat je verwennen met een dag vol smaak en gezelligheid in het centrum.

De markt wordt zaterdag van 10.00 – 17.00 uur gehouden op de Van Hogendorpstraat en is gratis toegankelijk voor het publiek en geschikt voor alle leeftijden. Kom en ontdek de smaak van Puur Natuur!

Tags

Ambachtelijke productenCentrummanagementPuur Natuur MarktWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top