Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Feestelijke opening nieuwe sporthal De Duinpan druk bezocht (met video)

22 mei 20242 minute read

Na een bouwperiode van een jaar, is nieuwe sporthal aan de Dr. Mansveltkade helemaal af. De naam is bekend en de eerste sporters hebben al getraind in de nieuwe hal. Op zaterdag 18 mei is de sporthal feestelijk geopend. Leden van Wassenaarse sportverenigingen, bewoners en oud-wethouders: iedereen was aanwezig bij het feest. De naam van de sporthal is op spectaculaire wijze onthuld en De Kieviten onthulden het nieuwe logo van de sportvereniging. 

Al voor het officiële feest begon, was het al druk op het terrein van De Kieviten. Aan het begin van de middag werden er diverse sporttoernooien gehouden van zowel de binnen- als buitensporten. Grote groepen kinderen speelden plezierig hun favoriete sporten op de hockeyvelden en in de nieuwe sporthal. Om 16:00 uur stroomde het terrein vol met genodigden vanuit heel Wassenaar. 

Sporthal De Duinpan

In maart en april konden Wassenaarders meedoen met de prijsvraag: verzin de naam van de nieuwe sporthal. Bijna 200 enthousiastelingen stuurden hun bedachte naam op. Na een kritisch juryberaad is er één naam gekozen: De Duinpan. Niet één, maar twee kandidaten zonden deze naam in en gingen er beiden met de prijs vandoor. Tijdens de feestelijke opening is de naam op spectaculaire wijze onthuld. Wethouder Sport, Laurens van Doeveren, drukte na een openingstoespraak op de rode knop. Het doek viel en feestelijke vlammen schoten de lucht in. Na een toost en de overhandiging van de prijzen, was de sporthal officieel geopend. Wethouder Laurens van Doeveren: “Ik ben onwijs blij dat de nieuwe sporthal nu voor iedereen toegankelijk is. Sport is voor iedereen en dat straalt deze sporthal écht uit. Ik wil iedereen die betrokken was bij de realisatie van sporthal De Duinpan hartelijk danken en wens alle sporters veel plezier in deze mooie, nieuwe sporthal van Wassenaar.”. 

Nieuw logo

Ook De Kieviten hadden iets groots te vieren op deze speciale dag. Naast de sporthal, is ook het nieuwe clubhuis van De Kieviten geopend. Met de komst van dit nieuwe clubhuis, voelt het als thuiskomen. Zowel binnen- als buitensporten maken gebruik van het clubhuis. Het clubhuis werd geopend door voorzitter van De Kieviten, Mildo Meijer. Na afloop van zijn toespraak, werd het nieuwe logo van De Kieviten onthuld. De dag werd afgesloten onder het genot van lekkere hapjes en drankjes met livemuziek. Zie hier de film van de feestelijke opening Sporthal De Duinpan.

Tags

De DuinpanGemeenteNieuwe sporthalOpeningWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top