Skip to content
Fotocredit: PR

Kom maandag 3 juni naar het Isoleercafé als u geld wilt besparen op uw energiekosten

23 mei 20242 minute read

Maandag 3 juni vindt er in Theater Warenar in Wassenaar vanaf 19.30 uur tot en met 22.00 uur weer een Klimaattafelbijeenkomst plaats. Dit keer in de vorm van een Isoleercafé met als thema: Isoleren, hoe doe je dat?

Door uw woning te isoleren kunt u de komende jaren geld besparen omdat u minder energie verbruikt. Hierdoor kan uw koopwoning mogelijk ook een beter energielabel behalen.

In het Isoleercafé kunt u op een informele wijze langs diverse kraampjes/stands lopen en informatie ophalen bij experts op het gebied van duurzaamheid. Zoals het Duurzaam Bouwloket, hét loket voor duurzaamheidsadviezen, en ook bij inwoners die al hun huis verduurzaamd hebben en graag hun kennis en ervaringen met u willen delen. Bij een andere stand kunt u zich laten informeren over subsidieregelingen waarvan u kunt profiteren. Deze regelingen zullen niet altijd blijven bestaan, reden te meer om nú het Isoleercafé te bezoeken.

Het Isoleercafé: gezellig, informeel en informatief

Het Isoleercafé is een initiatief van de Klimaattafel Wassenaar, bestaande uit inwoners, ondernemers, duurzame initiatiefnemers en gemeente in Wassenaar die al veel ervaring hebben met het verduurzamen van hun woning. Dat biedt namelijk vele voordelen, zoals onder andere een verlaging van uw energieverbruik en dus een lagere energierekening.

Ook uw wooncomfort verhoogt aanzienlijk doordat er minder vocht in uw huis zal ontstaan bij de juiste isolatieaanpak. En ook niet onbelangrijk: verduurzaming helpt om onze leefomgeving te verbeteren en onze aarde te beschermen. Ook voor toekomstige generaties.

Kom daarom kennis maken met uw buurtgenoten, in een informele sfeer onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom.

Nu aanmelden voor het Isoleercafé

Stuur uw aanmelding naar klimaattafel@wassenaar.nl en vermeld daarbij met hoeveel personen u denkt te komen, dan houden we daar rekening mee.

Of meld u aan via:
www.wassenaar.nl/de-klimaattafel-om-nu-samen-te-verduurzamen

Tags

GemeenteIsoleercafeKlimaattafelTheater WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top