Skip to content
Fotocredit: SMOW

Herinnering om te koesteren

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
26 mei 20242 minute read

Het is niet makkelijk in onze drukke wereld om een rouwproces te doorlopen. Vaak is iemand die je hebt verloren nog lang in je hoofd en hart. Wij bieden een nieuwe workshop aan om stil te staan bij degene die je hebt verloren, door een mooi aandenken over diegene te maken. Ben je iemand verloren en wil je een dierbare herinnering van die persoon inlijsten? Dit kan vanaf 24 juni in de Oosthof. De workshop heet “Herinnering om te koesteren”.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die langer dan een half jaar geleden afscheid van een dierbare heeft genomen. Voor diegenen die letterlijk een mooie herinnering van die persoon willen inlijsten en creatief bezig willen zijn. Denk aan een foto, voorwerp, stukje stof, brief etc.

Desgewenst kun je met anderen uit de groep en/of met de begeleider een gesprek voeren over het verlies. Mag, hoeft niet. Je vindt het wel prettig om anderen te ontmoeten. De middag is onder begeleiding van psycholoog Annemiek van Soest, met creatieve begeleiding van Saskia van der Meer.

Waar: Ontmoetingspunt De Oosthof, Donker Curtiusstraat 53, Wassenaar
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Wanneer: 24 juni , 1 juli, 15 juli, 29 juli
Kosten: € 7,50, materiaal in overleg

Graag aanmelden via de mail bij Saska van der Meer s.vandermeer@smowassenaar. Gelieve uw telefoonnummer te noteren, om een korte kennismaking in te plannen.

Tags

Herinnering om te koesterenRouwverwerkingSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top