Skip to content

Beeldkwaliteitplan ANWB-locatie gewijzigd vastgesteld

27 mei 202437 second read

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wassenaar maken bekend dat de gemeenteraad op 27 februari 2024 het Beeldkwaliteitplan ANWB-locatie gewijzigd heeft vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op het terugbrengen van de maximale bouwhoogte tot 40 meter.

Het Beeldkwaliteitplan geeft het toetsingskader waaraan het bouwplan zal worden getoetst door de commissie Welstand en Cultureel Erfgoed in het kader van de procedure beslissing op het verzoek om omgevingsvergunning voor bouwen.

Het toetsingskader heeft in hoofdlijn betrekking op:

  • Volume van de bebouwing
  • Geleding van gebouwen
  • Kleurtoon
  • Gevels en gevelindeling
  • Buitenruimte

Het plan treedt in werking op de dag na publicatie.

Het Beeldkwaliteitplan kan worden ingezien bij het Klantencontactcentrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar en onderaan deze pagina. Het plan is niet vatbaar voor bezwaar of beroep.

Tags

Anwb-locatieBeeldkwaliteitsplanGemeenteGewijzigdWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top