Skip to content
Van links naar rechts op de foto: Tim Bellekom, Thomas Beuman en Frank Ren. Fotocredit: PR

Thomas Beuman clubkampioen tafeltennis 2024

Sportvereniging Snel & Lenig
27 mei 20242 minute read

Op woensdag 22 mei vond de jaarlijkse strijd om het clubkampioenschap van tafeltennisvereniging Snel en Lenig (SEL) plaats in de nieuwe Sporthal ‘De Duinpan’. Er werd gespeeld in twee poules. De twee spelers met de hoogste scores in iedere poule troffen elkaar vervolgens in de halve finale. Dit waren Leo van Rijn, Frank Ren, Tim Bellekom en Thomas Beuman. Tim Bellekom en Thomas Beuman zetten het beste resultaat neer in de halve finale en gingen door naar de finale.

Leo van Rijn en Frank Ren streden om de derde plaats. Frank Ren wist in twee games (11-6, 11-7) de derde plaats veilig te stellen. De strijd om de eerste plaats was erg spannend. Tim Bellekom en Thomas Beuman waren aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk versloeg Thomas Beuman in drie games (5-11, 11-9, 11-9) de heersende kampioen Tim Bellekom. Dit betekent dat hij dit jaar de wisselbeker mee naar huis mag nemen.

Heb je ook zin om te komen tafeltennissen? Nieuwe leden zijn altijd welkom. Kijk voor meer informatie op de website van Snel en Lenig (https://www.snelenlenig.nl/) bij de afdeling Tafeltennis: Je kunt ook mailen naar de voorzitter Richard Deighton voor meer informatie: tafeltennis@snelenlenig.nl.

Van links naar rechts op de foto: Tim Bellekom, Thomas Beuman en Frank Ren. Fotocredit: PR

Tags

ClubkampioenschapSnel en LenigTafeltennisWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top