Skip to content
Fotocredit: Theater Warenar

Wassenaar heeft zin in Theaterseizoen 24-25!

Theater Warenar
27 mei 20242 minute read

Afgelopen woensdag startte de kaartverkoop voor het Theaterseizoen 24|25 voor Theater Warenar. En al meteen op de eerste dag werd duidelijk dat Wassenaar zin heeft in het nieuwe Theaterseizoen. Inmiddels is de voorstelling van Pieter Derks al uitverkocht, en zullen de avonden van Roué Verveer en Sjaak Bral snel volgen is de verwachting.

Ontzettend goed is het om te zien, dat ook de nieuwere generatie theatermakers een grote aantrekkingskracht heeft gekregen in Wassenaar. Valentina Tóth, Tobi Kooiman, Rosa da Silva en Andries Tunru & Stefan Hendrikx zijn al erg in trek voor een eerste week kaartverkoop.

Op de website van Theater Warenar zijn steeds meer korte filmpjes te zien van de artiesten die vanaf september naar Wassenaar komen. Zo krijg je een beetje een indruk van wat je kunt verwachten. Ook zijn er 7 pakketten met korting samengesteld, elk met een eigen sfeer. Zo kan je net iets voordeliger kennismaken met meerdere artiesten. 

Tijd dus om naar de website te gaan of een boekje op te halen bij het Theater, en je voor te bereiden op een nieuw, bruisend Theaterseizoen. Bestel je kaarten online of kom langs bij de kassa op maandag en woensdag tussen 10 en 14 uur. Plezier met uitzoeken en heel graag tot later in het Theater!

Theater Warenar Wassenaar – www.warenar.nl/programma

Bel 070 511 8382 | Mail kassa@warenar.nl

Theaterkassa geopend: Maandag & Woensdag  10.00 – 14.00 uur

Tags

KaartenKaartverkoopTheater WarenarTheaterseizoenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top