Skip to content
Fotocredit: Vrijzinnigen NPB Wassenaar

Ruimte voor uw verhaal

NPB Vrijzinnigen Wassenaar
28 mei 20242 minute read

Soms lijkt het wel of we hard moeten schreeuwen of dingen stuk moeten maken om gehoord te worden. Blijkbaar bestaan er hele draaiboeken voor studenten hoe zij hun protesten en een bezetting van de universiteitsgebouwen moeten opzetten. Waar is het draaiboek voor de introverte mensen onder ons, of mensen die nog niet veel Nederlands spreken of gewoon erg verlegen zijn?

Op donderdag 13 juni aanstaande is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken en een praatje te maken met elkaar. Ons kerkgebouw aan de Lange Kerkdam staat vanaf 10.15 uur open voor iedereen. Neem vooral je buurvrouw of overbuurman mee. Of iemand anders, die niet zo snel uit zichzelf naar binnen zou komen lopen , maar wel behoefte heeft aan contact.

Wij beseffen als leden van Vrijzinnig in Wassenaar, hoe belangrijk verhalen zijn en wij realiseren ons de waarde van een luisterend oor. Wij willen graag een plek willen zijn waar allerlei verhalen kunnen klinken en waar mensen even op adem kunnen komen. Een rustpuntje in de week met een kop koffie met iets lekkers erbij.

Op elke twee donderdag van de maand is er daarom bij ons ‘Koffie in de Kerk’. De deur staat open voor iedereen, er is koffie, thee, limonade en mensen om te ontmoeten. U kunt de schilderijen van Ab van Overdam en Lux Buurman die er op dit moment hangen bekijken, met anderen in gesprek gaan, of rustig door een boek bladeren.

Ds Henriette van Dunné

*Spaarpot voor mensen die iets extra’s (zoals bijvoorbeeld een kop koffie op een terras) goed kunnen gebruiken.

Donderdag 13 juni van 10.15 tot 12.00 uur
Achterzaal van de kerk van Vrijzinnigen NPB Wassenaar
Lange Kerkdam 46

Tags

Koffie in de KerkNPB Vrijzinnigen in WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top