Skip to content
Fotocredit: PR

WZK-Tri-Team overzicht van april en mei 2024

WZK Tri-Team
28 mei 20243 minute read

Het loopseizoen is in alle hevigheid losgebarsten en de lopers van het WZK Tri-Team zijn dan ook weer volop in beweging. De  maand april ging de 7e van start met de Braassemloop als onderdeel van het Z&Z circuit gevolgd door de Leidse Singelloop op vrijdag 12 april. Zondag 14 april liep Roald van Borsselen de marathon van Rotterdam, waarbij hij een mooi bedrag inzamelde voor het KWF! 18 april stond de Algemene Ledenvergadering op het programma.

Onder leiding van voorzitter Sandra Odijk werd het wel en wee van de club samen met de leden doorgenomen en een mooie discussie gevoerd over de ingeslagen weg. Roel de Jong en Aniek Honsbeek vertrokken naar Zeeuws Vlaanderen waar ze op zondag 20 april de marathon daar volbrachten. Van Terneuzen naar Hulst op een schitterend parcours met veel natuurschoon. Op Koningsdag 27 april waren we aanwezig op de vrijwilligersmarkt, een mooie plek om de Wassenaarders kennis te laten maken met onze club!

Een dag later verscheen in Noordwijkerhout een mooie delegatie voor de omloop van dit mooie bollendorp in het kader van het Z&Z circuit. Een werkelijk fantastische route door de bollenvelden en de duinen bracht de lopers na 5, 10 of 21 km weer terug bij de finish. 5 mei stond bij Benjamin Levi al lang in de agenda. Op deze dag liep hij de marathon van Kopenhagen. In de hoofdstad van Denemarken zette hij zijn pr op de marathon weer een stukje scherper! Van donderdagochtend 9 mei 8.00 uur tot vrijdag 10 mei 16.00 uur liep en fietste o.a. Marc van de Kaa met Run for Rio, een non-profitorganisatie, 350 km Limesroute om het geweldige bedrag van €27.000,- op te halen voor kinderen in Oeganda.

Een mooie en bijzondere prestatie, wat voor  kippenvel zorgden bij degenen die het stel mocht binnenhalen bij aankomst bij scouting van Woesik. Op 12 mei was het de dag van de Leiden marathon. Buiten dat veel leden van het Tri-Team hier op diverse afstanden meedoen, zijn er ook veel leden actief in het vrijwilligerswerk om dit evenement te doen slagen. In Bristol (UK) waren Roel en Aniek aanwezig om op 19 mei de halve marathon te lopen, terwijl Pieter den Edel het hele Pinksterweekend onderweg was tijdens het fantastische Roparun evenement. In het Sparta Running team liep hij van Enschede naar Rotterdam in estafette om geld in te zamelen om mensen met kanker een draaglijker leven te geven.

Het laatste evenement vond 26 mei plaats in Hoofddorp en wel de slotloop van het Z&Z circuit. Fleur Geerlings zette een geweldige prestatie neer door in haar categorie de 2e plek in het algemeen klassement te veroveren! Top gedaan en zo ziet u maar weer waar trainen met een club allemaal toe kan leiden. Train eens gezellig mee, u zult er geen spijt van krijgen.

Tags

HardlopenWassenaarwedstrijdverslagWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top