Skip to content
Fotocredit: PR

Jongerencentrum Boven vanaf juni ook op vrijdag open

30 mei 20242 minute read

Vanaf 7 juni zal jongerencentrum Boven ook wekelijks op de vrijdagavond geopend zijn. Van 19.00 tot 22.00 uur kunnen jongeren vanaf 14 jaar de bovenste verdieping van het gebouw aan de Dr. Mansveltkade 9 bezoeken. Ze kunnen hier terecht voor o.a. een potje tafeltennis, poolbiljart of FIFA op de Playstation 5. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Er is altijd een jongerenwerker van gro-up Buurtwerk aanwezig die klaar staat voor een praatje of kan ondersteunen bij een hulpvraag als je die hebt.

De pilot van het jongerencentrum is geëvalueerd met o.a. de jeugdagenten van Wassenaar, Boa’s en de Gemeente. Daarnaast is uit onderzoek onder o.a. jongeren/bezoekers gebleken dat het jongerencentrum een groot succes is. Om deze reden is besloten de openingstijden uit te breiden. De andere openstellingen op de dinsdagmiddag van 15:00 tot 17:30 en de donderdagavond van 19:00 tot 22:00 zullen ook wekelijks blijven plaatsvinden. In de zomervakantie heeft het jongerenwerk een aangepast activiteitenprogramma. Meer informatie hierover zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Heeft u vragen, of wilt u in contact komen met een jongerenwerker?

Neem dan contact op met Rens Cornelisse via 06-35130078 of rens.cornelisse@gro-up.nl of Wouter Rijneveld via wouter.rijneveld@gro-up.nl mobiel: 0646602813

Simone Stap via simone.stap@gro-up.nl mobiel 0619789178

Manon Vaillant via manon.vaillant@gro-up.nl mobiel 0631004733                 

Via Sociale media kun je ons volgen via Instagram Jongerenwerk_Wassenaar

Tags

ActiviteitenGro-up BuurtwerkJongerenJongerencentrum BovenOpeningstijdenVrijdagavondWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top