Skip to content
Fotocredit: PR

Open Dag Stichting Nationale Dierenzorg 9 juni 2024

Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar
30 mei 20242 minute read

Na de succesvolle open dag in 2022 is het op 9 juni weer zo ver; de open dag van Stichting Nationale Dierenzorg! De hekken van het terrein aan de Zijdeweg 56 in Wassenaar  gaan open voor het publiek van 11.00-15.00 uur.

Tijdens de open dag kunnen de diverse afdelingen bezocht worden en kunt u antwoord krijgen of vragen als: Hoe leven onze senioren honden & katten in de seniorenclub? Door wie worden zij verzorgt en hoeveel ruimte hebben zij tot hun beschikking? Is er nog plek voor nieuwe dieren in de seniorenclub?

Ook onze honden en kattenafdelingen zijn te bezoeken. Hier leven onze pension & asieldieren. Ook hier kunt u terecht bij onze professionele dierenverzorgers en enthousiaste vrijwilligers die al uw vragen kunnen beantwoorden.

Onze dierenambulance staat bij de markt op het weiland. De dierenambulance medewerkers en vrijwilligers vertellen u graag hun avonturen, bijzondere meldingen en waar u zelf op kunt letten in uw omgeving. Dit is het seizoen van de jonge dieren dus is het fijn als u kunt horen wanneer u wel en/of niet moet bellen met een melding.

Kinderen zijn uiteraard van harte welkom tijdens de open dag. Er zijn kinderactiviteiten en er is weer een uitdagende speurtocht!

Voor de markt staan diverse Foodtrucks zodat u onder het genot van een hapje, drankje & ijsje lekker kunt kijken naar de diverse demonstraties of voldaan over de markt kunt struinen. Op de markt staat Stichting Nationale Dierenzorg zelf natuurlijk, plus partnerorganisaties Wildopvang Haaglanden en Vogelopvang de Wulp. Zij worden omringt door creatieve kramen waar vast wel iets leuks voor u bijzit. Het aanbod is uiterst divers.

Tijdens de open dag zal schaapherder Didi demonstraties geven op het weiland naast de markt, en zijn er op ons omheinde uitlaatveld demonstraties van The Floaters en Flowdogs.

In de boerderij kunt u bij de receptie terecht voor prangende vragen over beschikbaarheid in onze pensions en in de opkamer voor de tentoonstelling van het Viervoetersbuffet waar Stichting Nationale Dierenzorg dit jaar beneficiant van is.

Al met al een vol programma waar we u hopen te zien! Indien mogelijk, graag op de fiets komen.

9 juni 2024 van 11.00-15.00 uur bij Stichting Nationale Dierenzorg

Zijdeweg 56, 2245BZ Wassenaar

Tags

ActiviteitenDierenzorgFoodtrucksKraampjesOpen DagRondleidingenStichting Nationale DierenzrogWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top